Tek Nokta Destek
Whatsapp Destek
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Sipariş ve Ürünler Hakkında Bilgi Almak İçin Bize Yazın
Müşteri Temsilcisi
Tek Nokta Destek
Online

Yapay Zeka Çözümleri

Yapay Zeka Çözümleri

Derin öğrenme, güvenlik sektöründe de hızla yerini alarak gelişmiş saha güvenliği ve operasyonel verimliliği destekleyecek çeşitli çözümleri mümkün kılmıştır. Derin öğrenmenin özellik tanıma ve görüntü sınıflandırmaya yönelik avantajları, onu güvenlik alanında son derece değerli bir konuma taşımıştır. Derin öğrenme, yüz, araç, yaş ve cinsiyet algılamanın yanı sıra davranış analizine kadar güvenlik sektöründe yer edinmeye hızlıca başlamıştır.


İzinsiz Giriş Denetimi

Akıllı çözümleme ve güvenilir algılama sağlar.


Şüpheli Davranış Algılanması

Belirli bir alanda kalan kişilerin, önceden yapılandırılmış bir süreden daha uzun süren şüpheli davranışlarını tespit edebilir. % 95’inde görüntüde olan ve herhangi bir kesintinin 2 sn’den daha az sürdüğü durumlarda % 90’ın üzerinde bir doğrulukla çalışır.


Yüz Algılama

Yüz Algılama, olay yerindeki insanların yüzlerini algılayan video çözümeleme eklentisidir. Eklenti hem istatistiksel amaçlar için (bir alandaki kişi sayısını bilmek) hem de güvenlik amacıyla kullanılabilir (Yüzünü bilerek kapatan kişilerin bazı kapılardan geçişini engellemek gibi).


Yüz Tanıma

Yüz tanıma, bir kişinin yüzünü kullanarak kimliğini tanımlamanın veya doğrulamanın bir yoludur. Yüz tanıma sistemleri, kişileri fotoğraflarda, videolarda ya da gerçek zamanlı olarak tanımlamak için kullanılabilir.